Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger
Krusemynte
CVR-nr. 35378685
Nrd. Strandvej 341A, 3100 Hornbæk
info.krusemynte@gmail.com
tel: 35100551

BETALING

Du kan betale med mobilpay, VisaDankort, Visa og Mastercard uden meromkostninger.


FRAGT

Gratis fragt ved køb over 500kr. Der sendes med GLS til din nærmeste pakkeshop.

Beløb under 500kr koster 42 kr i fragt.

 

FORTRYDELSERET

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til krusemynte@outlook.com 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

HURTIG OG NEM RETURNERING

Når du handler hos Krusemynte har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket og gerne i dens oprindelig æske. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Der bliver fratrukket 42kr ved retunering. 

 

Retten til at fortryde et køb kan kun udnyttes, hvis varerne returneres i samme stand som modtaget. Det omfatter at emballagen er intakt, fuldstændig og ubeskadiget , da den originale emballage er en væsentlig del af produktværdien. Retten bortfalder også, hvis du bruger produktet på en måde, der reducerer salgsværdien af produktet.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: møbler fra ChicAntique
Udgifterne til returnering af disse varer forventes et højere beløb. 

DU KAN OGSÅ RETURNERE I VORES BUTIKKER

Hvis du bor i nærheden af en vores butiki Hornbæk kan du ombytte eller returnere din ordre som du har bestilt online. Du skal blot huske at medbringe kvittering eller ordre id. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

RETURLABEL

Hvis du ønsker at retunere, skal du kontakte os via krusemynte@outlook.com og oplyse dit ordre nr og hvilken varer du ønsker at returnere. Derefter sender vi en mail med returlabel som du kan bruge til at returnere din varer. 

Returnering koster 42 kr og fratrækkes i det beløb som skal tilbagebetales. Du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

INDEN DU SENDER RETUR:

 • Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 10 dage efter, du har fortrudt.
 • VI forventer at varen har samme stand som da vi afsendte den. (Mærker og Indpakning mm.)
 • Fra vi modtager din returpakke, er behandlingstiden op til 5 hverdage.
 • Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 
 • Vi modtager ikke pakker fra DAO, da disse bliver omdelt om natten hvor vores butik er lukket.
 • Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling.
 • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller en note med ordre nr.

Når vi modtager varen, kontrollerer vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Hvis du sender varen retur fratrækkes 50 kr.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

 • Du reelt har taget varen i brug.
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
 • Hvis vi vurdere at varen lugter af røg eller vaskemiddel/parfume
 • Hår eller mærker på produktet.
 • Du kan kontakte os via mail til info.krusemynte@gmail.com eller via telefon 23802289  i hverdagene imellem 10-16.

Bemærk også: Af hygiejniske årsager kan vi ikke ombytte eller tage trusser retur. REKLAMATION

Når du handler hos Krusemynte.dk følger vi den danske købelov. Du har ifølge lovgivningen altid 2 års reklamationsret på dine køb.

Det er vigtigt du ikke forveksler garanti med reklamationsret, da vi ikke udbyder garanti på nogen produkter. Når du reklamerer over en vare indenfor 6 måneder efter et køb, er det os som virksomhed der har bevisbyrden på om der er tale om en produktionsfejl. De sidste 6-24 måneder er det dig som forbruger der har bevisbyrden, og du skal derfor være sikker på der ikke er tale om fejlbehandling m.m. af dit produkt fra din side af.

•  Når du opdager en fejl eller mangel ved din vare, skal du inden for rimelig tid reklamere over det. Med rimelig tid forstås, at dette skal ske indenfor 2 måneder fra du opdager fejlen. Med dette menes også, at vi skal modtage varen indenfor de 2 mdr.

•  Efter du har opdaget en fejl, skade eller lignende ved et produkt bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Du bedes fremsende en mail til info.krusemynte@gmail.com hvori du skriver dit ordrenr. samt vedhæfter tydelige billeder af skaden eller fejlen.

•  Når vi har vurderet de fremsendte billeder, vil vi bede dig sende din vare retur til os, hvor vi vil vurdere fejlen/skaden yderligere. Vi sender dig selvfølgelig en returlabel som du kan benytte når du skal sende varen retur til os. (Vi gør opmærksom på, at du venligst gerne må vaske varen inden denne sendes retur, hvis denne har været i brug)

•  Når vi har modtaget din vare vil denne blive vurderet af professionelle fagfolk som kan fastslå om der er tale om en produktionsfejl. I tilfælde af at din reklamation er berettiget og der ikke blot er tale om almen slitage og brugsspor.

• BEMÆRK: Kan vi ikke tilbyde dig samme el. lign. vare kan beløbet refunderes. Vær dog opmærksom på, at vi fratrækker fragtomkostningerne ved brug af vores returlabel. 
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, men ikke leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 1.11.2020